Facebook Twitter Youtube Instagram Flickr

Sign up for email updates from Boynton Beach Community Redevelopment Association

Home > Entertainment > Forbidden Island Stage

Forbidden Island Stage

Stage Lineup

Saturday, October 30, 2021

11:00 – 12:00 (60 mins) South Tech Band

12:10 - 12:25 (15 mins) Dance Team

12:30 – 1:30 (60 mins) 3-Amigos

1:40 – 1:55 (15 mins) Downtown Dance

2:00 – 3:00 (60 mins) Vibes Farm

3:15 – 4:15 (60 mins) Sierra Lane Band

4:30 – 5:30 (60 mins) Rogue Theory

5:45 – 7:45 (120 mins) Reggae Souljahs

7:45 – 8:00 Fire Performance


Sunday, October 31, 2021

11:00 – 12:00 (60 mins) School of Rock

12:10 - 12:25 (15 mins) Dance Team

12:30 – 1:30 (60 mins) The Holidazed

1:40 – 1:55 (15 mins) Dance Team

2:00 – 3:00 (60 mins) Mermaid Pageant

3:15 – 4:15 (60 mins) Making Faces

4:30 – 5:30 (60 mins) The Flyers

5:45 – 7:45 (120 mins) Spred the Dub

7:45 – 8:00 Fire Performance

Back to
Top
Tickets & Deals