Home > The Pirates are Coming > Merlandia > Forbidden Island Stage

Forbidden Island Stage

of

Are you ready to have your socks rocked off?!

The Forbidden Island Stage will be featuring contemporary live music from some of South Florida’s hottest bands. The stage will be located on the east side of the Festival along Federal Highway. Come early or stay late, either way you’ll be treated to some awesome tunes and a whole lot of fun!


The Forbidden Island Stage Lineup


Saturday, October 21, 2017

11:00 – 12:00 (1 hr) South Tech Band

12:00 – 12:15 (15 mins) Downtown Dance

12:15 - 12:30 (15 mins) Lake Worth H.S. Dance Team

12:30 – 2:00 (1.5 hr) Rogue Theory

2:15 – 3:45 (1.5 hr) The Holidazed

4:00 – 5:30 (1.5 hr) Spider Cherry

5:45 – 7:00 (1.25 hr) Making Faces

7:15 – 8:45 (1.5 hr) Reggae Souljah

8:45 – 9:00 (1.5 hr) Fire Knife Dancers


Sunday, October 22, 2017

11:00 - 12:30 (1.5hr) School of Rock

12:45 - 2:15 (1.5hr) Fireside Prophets

2:30 - 3:30 (1 hr) Miss Mermaid Pageant

3:30 – 4:00 (30 mins) Miss Jody’s Place to Dance

4:00 - 5:30 (1.5hr) Spred the Dub

5:45 – 6:00 Fire Knife Dancers

of
Back to
Top
< Back
X